Din Holistiska Center i Grums

Drivs av våra starka företagsvärderingar

Kvalitet

Integritet

Professionalism

Kundfokus

Mikaela - Diplomerad friskvårdsmassör, Holistic Health

Välkommen till Mikaelas Holistic, en plats för inre frid och välbefinnande. Jag är stolt ägare och terapeut på detta företag, och mitt mål är att skapa en fristad där varje individ kan finna harmoni och läkning på både fysiska och andliga plan.

Min passion för holistisk hälsa och välbefinnande har drivit mig att erbjuda Reiki healing, kristallhealing, klassisk massage, fribromyalgi massage och akupunktur. Med djup kunskap och engagemang strävar jag efter att skapa en anpassad behandlingsupplevelse för varje individ, där fokus ligger på att främja balans, lugn och välmående.

Jag tror på kraften av att skapa en helhetssyn på hälsa, där kropp, sinne och själ samverkar i en balanserad enhet. Genom att integrera västerländska och österländska terapier söker jag att optimera din hälsa och vägleda dig på din resa mot harmoni.

Här på Mikaelas Holistic välkomnas du att upptäcka en värld av lugn och läkning. Jag ser fram emot att vara din guide till en hälsosammare och harmonisk livsstil.

Som kund kommer du att ligga mjukt och skönt. Massagebänken har en extra mjuk och hundvänlig skönhets-massage-bäddmadrass med ansiktshål. Madrassen är 4 cm tjock.

På madrassen kommer det att ligga en IR värmemadrass. Inframadrassen har 700 stycken Turmalin stenar. Temperaturinställning mellan 30 till 70 grader beroende på vad kunden önskar. Immunfunktionen förstärks av turmalin. Det förbättrar cellförnyelse och blodcirkulationen. stimulerar det autonoma nervsystemet (de nerver som styr inre organ), lugnar kroppen från stress och främjar en god sömn. Den är extra bra mot lymfödem, fibromyalgi, inflammation och muskelvärk.

OBS! Gravida, batteridrivet implantat som ex pacemaker, defibrillator eller insulinpump får ej ligga på IR madrass.